Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό τόπο του Γυμναστικού Συλλόγου Αθλητικής Ένωσης Κυργίων (Γ.Σ. Α.Ε.Κυργίων). Ένας στόχος μετά από αρκετό καιρό γίνεται πραγματικότητα! Αν και έγινε μια πρώτη προσπάθεια για το στήσιμο ιστοσελίδας της πολυαγαπημένης ομάδας μας, αυτή δεν μας ικανοποιούσε. Έτσι βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το νέο μας site που σκοπό έχει την καταγραφή της ιστορίας μιας από τις ιστορικότερες  ποδοσφαιρικές ομάδες του νομού, που ιδρύθηκε προπολεμικά από πρόσφυγες, με διάφορες ονομασίες αρχικά, για να καταλήξει στο «Γ.Σ. Α.Ε.Κυργίων», λαμβάνοντας υπόψη την «ένωση» των 7 συνοικισμών του χωριού, αλλά και το σύμβολο του δικέφαλου αετού που παραπέμπει στο Βυζάντιο. Πιστεύουμε ότι η ενημέρωση για τα τεκταινόμενα του Συλλόγου προς τους φίλους της ΑΕΚ αλλά και των απανταχού Κυργιωτών θα είναι ικανοποιητική.

logoheader2

Ο δικέφαλος αετός της ΑΕΚυργίων δε θα πετά ΜΟΝΟ στον γαλάζιο ουρανό των Κυργίων και περιχώρων, το Νέστο, το Φαλακρό και το Παρθένο Δάσος της Δράμας, αλλά θα ταξιδεύει όπου υπάρχει Κυργιώτης, στην Ευρώπη, την Αμερική, τον Καναδά!

Ευχαριστίες πολλές στο δάσκαλο Θόδωρο Βασιλειάδη, για την πολύτιμη βοήθειά του στο στήσιμο και το υλικό του site.

Φιλικά

το Δ.Σ. της ΑΕΚ

Απρίλης 2015

2 Comments

  1. Πολλά μπράβο για την ιστοσελίδα της αγαπημένης μας ομάδας! Τα έχει σχεδόν όλα. Ιστορίες με πολλές αναμνήσεις, φωτογραφίες του όμορφου χωριού μας, φωτο παλιών και νέων ποδοσφαιριστών και όχι μόνο. Αξιοσημείωτη δουλειά και πάλι μπράβο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.